Wij zijn altijd op zoek naar nieuw of al bestaand talent. Heb je al een (demo) opname, stuur deze eens naar ons toe. We willen graag met je om de tafel om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Er zijn verschillende mogelijkheden binnen de Hollandia Media Groep om je muziek uit te brengen. Het zou dan zo maar kunnen dat ook jouw muziek overal verkrijgbaar is of op de radio te horen. Je mag je muziek toesturen per mail, WeTransfer maar natuurlijk ook gewoon op een cd. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden zodat we na het luisteren contact met je op kunnen nemen.

Ben jij al wel aan het optreden maar heb je nog geen eigen nummer? Ook dan kun je terecht bij de Hollandia Media Groep. Binnen ons netwerk hebben wij professionals die voor jou een productie kunnen maken. Heb je al wel een idee wat je wilt, maar kan je het niet uitvoeren, ook daar kunnen we je bij helpen. Neem eens contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Dezelfde mensen, hetzelfde adres maar een nieuwe naam.
Omdat we de artiesten breder gaan ondersteunen, is onze naam veranderd in Hollandia Media Groep. We bieden nu veel meer dan alleen het uitbrengen van je single onder een label. Benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden? Neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op.
We verwelkomen jullie graag in Helmond op ons kantoor aan de Lagedijk 20c. Laat je vooraf even weten of je komt, dan staat de koffie of thee klaar.

Talent gezocht

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw of al bestaand talent. Heb je al een (demo) opname, stuur deze...

» Lees meer
Dezelfde mensen

Dezelfde mensen, hetzelfde adres maar een nieuwe naam.Omdat we de artiesten breder gaan...

» Lees meer