HMG

Nidja Prisor

085-0778310

images/artiesten/1q6h10jw20yswsgs8s.jpg

Nidja Prisor, een Jazz-soul en Disco zangeres met een gouden stem. Door de afwisseling van Disco, Soul en Jazz met enkele  eigen nummers weet zij van ieder optreden een feest te maken. Een volle dansvloer is gegarandeerd.

Nidja Prisor, eine Jazz-Soul- und Disco-Sängerin mit goldener Stimme. Aufgrund der Vielfalt von Disco, Soul und Jazz mit einigen ihrer eigenen Songs weiß sie, wie man jede Aufführung in eine Party verwandelt. Eine volle Tanzfläche ist garantiert.


Informatie: Nidja Prisor

Nidja Prisor is een jazz-zangeres die bewijst met haar prachtige stem wat ze waard is. Al jarenlang proberen haar familie en vrienden haar het podium op te krijgen en dat is volledig terecht. Nu ze dertiger is geworden en haar twee kindjes wat groter zijn, durft Nidja deze stap eindelijk te maken. In 2018 bracht zij haar eerste zelf geschreven single uit. ‘Waking up next to you’, een nummer dat doet denken aan de grote namen van The Great American Songbook. Een echte jazz-standard waarbij de stem van Nidja volledig tot haar recht komt.  

In september 2019 bracht zij het nummer Me & Mr Jones uit in een old skool disco versie. Een echte topper die haar veel optredens bezorgt in binnen en buitenland.

De liefde voor jazz ontstaat bij Nidja al in haar jeugd. Ze groeit op in de wereld van Sinti-jazz. Haar vader, Feigeli Prisor leeft eveneens voor de muziek en speelt door het hele land met de Feigeli Prisor Jazz Band. Als klein meisje staat Nidja bij haar vader op het podium en zingt mee. Ook thuis pakt vader vaak de gitaar en zingen ze samen liedjes. In de jaren die volgen, zingt ze wel eens de koortjes in, op singles van familieleden. Zelf in de spotlights staan, wil ze (nog) niet.

 Nu is dan zover: Nidja gaat het podium op en is op de radio te horen! Niets staat een carrière van deze nieuwe jazz-zangeres nog in de weg. Laat je verrassen door haar warme stem.


TOP 1 - Nidja Prisor
1. Waking up next to you


Genre: Disco,Engelstalig,Jazz,Soul
Label: Exclusief,Zangeres
Bekeken: 553
Waardering: 4.6